Spiegels

De wens was om nieuwe spiegels te plaatsen, de oude waren verweerd en vervelender nog, het glas van de spiegels bevatte zwarte vlekken van de ouderdom. Na een lange zoektocht werden nieuwe gevonden die er exact het zelfde uitzien.

Behalve de nieuwe spiegels konden de spiegelarmen ook wel een opknapbeurt gebruiken. Die zijn 2 keer in de grondlak gespoten en daarna afgewerkt met metallic grijs en blanke lak. Aangezien de armen enorm vast zaten is besloten ze aan de auto te laten zitten, iets wat niet veel voorkomt, maar als het zelfs met een slagmoersleutel niet lukt..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.