Apparatuur

Voor een technische auto was hij betrekkelijk leeg toen hij aankwam. Op slechts enkele panelen en wat loshangende kabels na, was het een troosteloze bedoeling van wat ooit het neusje van de zalm was op het gebied van kleurentelevisie.

Sinds de auto in 2015 weer op de weg is gekomen, is voornamelijk gewerkt om hem weer rijdbaar te krijgen en is de carrosserie opgeknapt. Toen dat eenmaal op acceptabel niveau was begon het echter wel te kriebelen qua apparatuur..

In 1969 had destijds de NTS de auto’s besteld met een volledige uitrusting van Fernseh-Bosch. Zij waren destijds naast Philips leveranciers van dergelijke voertuigen, de reden waarom destijds voor Fernseh-Bosch gekozen is ipv. Philips wordt nog nader uitgezocht (wie het weet mag het zeggen).

Het is vrijwel onmogelijk om ook maar in de buurt te komen van de originele apparatuur die er ooit in heeft gezeten. Behalve dat de auto al tijdens de tijd bij de NOS niet meer origineel was, (hij is ooit omgebouwd van Fernseh-Bosch apparatuur naar Philips begin jaren 80) zijn de spullen beland bij verzamelaars of de sloop.

Alternatieve ideeën zijn er wel en een aantal ervan zijn hieronder worden beschreven.

Inbouw studio.

Philips LDK 614