Afwerklijsten en carosserierubbers

De deuren van de auto (niet de voorportieren) zijn voor voor de afwerking voorzien van houten lijsten. De lijsten houden tevens de rubbers vast die voor de afdichting van de deuren zorgen.

De carrosserierubbers zijn echter niet meer nieuw te vinden bij Kässbohrer / Setra en naar een alternatief is gezocht. Hoewel het niet exact te vinden is, is een zo goed als mogelijke gevonden en die volstaat.

Begonnen is met een lijst die al los was sinds de carrosseriewerkzaamheden door Havast. Zij hebben hiervoor 2 blikjes verf gemaakt in de lichte- en donkergrijze kleur. De lijst was er niet al te best aan toe en is grondig voorbewerkt en 2 keer gegrond. Daarna is het afgelakt in 2 kleuren (wel op de juiste plek de overgang maken!). Eea ziet er weer netjes uit en het rubber past goed.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.