Dutch Media Week 2022

Onze deelname aan Dutch Media Week 2022 op 9 oktober 2022 was een groot success. Niet alleen hadden we prachtig weer waardoor vele duizenden bezoekers het rijdende museum kunnen bekijken maar we hadden van de organisatie ook nog eens een geweldige plek gekregen op het plein voor Beeld Geluid.

Hieronder een korte impressie in foto’s en op deze link is een compleet beeldverslag van de dag te vinden met tientallen foto’s. De foto’s zijn bijna allemaal gemaakt door onze huisfotograaf René Meijer, waarvoor onze hartelijke dank.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.