4 thoughts on “Prettige kerstdagen en een goed uiteinde !

  1. Mijnheer Michael, wat een mooi en super verslag van de open dagen en wat ziet trein 9 er weer mooi uit, zoals in de begin jaren en ja er stond iets over de camera (niet te tillen)ja alles was toen nog super zwaar en hufterproef o.a de kabel haspels met div. soorten kabel, alles zwaar tot zeer zwaar maar is nu wel verbetert en compacter allemaal. Als jongen van 16,17 jaar was ik al verliefd op deze wagens en als ik kon en wist waar ze stonden was ik er bij o.a. schouwburg orpheus apeldoorn of deventer ijsbaan of de grote kerk waar dan weer eens een koningskind gedoopt werd. Misschien ooit eens ergens in het echt weer bewonderen.
    Wees er maar zuinig op en hou de glimmende kant boven.
    Groetjes van Joop van As.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.