Kleine schatten

Zo heel af en toe loop je al zoekende tegen iets aan wat je niet had verwacht te vinden. Zo ook artikelcode A 335 817 5114 en dan nog wel 2 keer. Originele typeplaatjes, nieuw in de verpakking en helemaal gaaf. 49 Jaar ergens op voorraad gelegen en nu op de juiste plek bij een van de laatste 2223’s in Europa (Er zijn er nog een handjevol).

Niet dat het acuut nodig is, gelukkig zitten beide er nog op, maar met een spuitbeurt van de cabine in het vooruitzicht, handig om erbij te hebben als de originele mochten afbreken. En tegen de tijd dat je ze dan gaat zoeken, dan kom je ze natuurlijk nooit meer tegen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.