Even een vlekje wegwerken..

De kenmerkende rode vlek op de voorkant heeft de auto al sinds eind jaren 70. De reden ervoor blijft in nevelen gehuld maar echte schade is er niet. Geen deuk te vinden, alleen maar menie om een kale plek te bedekken.

Vorige week is de oude menie weggeschuurd, nieuwe aangebracht en vandaag was de dag om de voorkant te voorzien van nieuwe lak. Met behulp van een lakroller is de voorkant gedaan er het resultaat is nog niet verkeerd. Wel lijkt de kleur nog net iets af te wijken en bekeken wordt of er nog een iets passendere tint te krijgen is.

De belettering zal opnieuw worden aangebracht zodra de laklaag definitief is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.