2 thoughts on “Trein 9, 163

  1. In je verhaal over de historie van deze wagens komt ook de periode rond 2009 ter sprake. Deze beide wagens stonden toch nog in opslag in Hilversum en niet bij UTS in Utrecht. Daar stonden alleen de Chevrolet radiowagen (nu te zien in het Automuseum Schagen) en de Commer televisie wagen (jaren 50) die bij Beeld en Geluid in de “tuin” staat. De Mercedessen hebben volgens mij alleen langere tijd dus in Hilversum gestaan.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.