Welkom op de website van Trein 9

Beste bezoeker, welkom op de website van Trein 9.

Deze website is opgericht om een overzicht te bieden van de historie en ontwikkeling van de uit 1970 stammende NOS Techniekwagen 163 die behoorde bij Trein 9. Een omroeptrein werden destijds de wagens genoemd die bij elkaar hoorden om op locatie uitzendingen te verzorgen. Regiewagens, Techniek (camera) wagens, materiaalwagens, personeelsbussen, straalzenders etc., het was toen een hele optocht vandaar de naam Trein.

Met een team vrijwilligers proberen we de Trein rijdend te houden en in te richten met spullen van weleer. Regelmatig gaan we er op uit om bij gelegenheden de Trein te laten zien en iedereen een kijkje te gunnen.

Via de navigatie bovenaan de site zijn de pagina’s te vinden waarop onder andere de historie is weergegeven, hieronder treft u een blog met artikelen in chronologische volgorde van de afgelopen jaren. Rechts zijn de blogartikelen gerubriceerd per categorie.

Veel plezier gewenst bij het bezoeken van de site en heeft u vragen of opmerkingen dan kunt u altijd een bericht achterlaten via het contact formulier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.